Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarski-poker Habba Babba
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


17e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Gonstaw is nu in balbezit. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hufajko passt de bal met de wreef. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski passt de bal met de wreef. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gonstaw is nu in balbezit. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw onderschept slim de pass. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski-poker - Habba Babba 0:1

39e minuut.
Gonstaw passt de bal zonder na te denken. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Olejnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski-poker - Habba Babba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarski-poker 63%, Habba Babba 37%.
Piłkarski-poker - Habba Babba 0:2

51e minuut.
Janczarek rent richting de bal. Kruk rent richting de bal. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Serwatka is nu in balbezit. Serwatka probeert naar een medespeler te passen. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sławoszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmiechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Janczarek speelt de bal door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarski-poker - Habba Babba 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarski-poker 51%, Habba Babba 49%.
Piłkarski-poker - Habba Babba 1:2