Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kopcie GKS Kuśki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig passt de bal in één keer door. Bober rent richting de bal. Bober haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopcie - GKS Kuśki 0:1

29e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Zabawa is nu in balbezit. Met opzet legt Bober zijn tegenspeler op de grond. Bober krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Piech probeert de bal met de borst te controleren. Piech geeft een hoge lob. Jędrusik probeert de bal aan de voet te houden. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chechelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor passt de bal met de wreef. Chada is nu in balbezit. Chada geeft een hoge lob. Sawczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopcie 55%, GKS Kuśki 45%.
KS Kopcie - GKS Kuśki 0:1

46e minuut.
Zabawa probeert de bal aan de voet te houden. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig rent richting de bal. Bober rent richting de bal. Bober schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jędryka zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Nawrocik trapt de bal weg. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft een hoge lob. Nawrocik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jędryka onderschept slim de pass. Jędryka geeft de bal voor. Daar is Słowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bober bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopcie - GKS Kuśki 0:2

60e minuut.
Rekowski geeft een lange en hoge pass. Chada rent richting de bal. Chada speelt de bal door. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopcie - GKS Kuśki 1:2

63e minuut.
Watras rent richting de bal. Watras met een sublieme pass. Rempała is nu in balbezit. Bober verovert de bal door een tackle van achteren. Bober haalt uit met een fantastische trap. Nawrocik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nawrocik trapt de bal weg. Rekowski kopt de bal weg. Chechelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Watras heeft problemen om de bal te vangen. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski passt de bal in één keer door. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kopcie - GKS Kuśki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopcie 70%, GKS Kuśki 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kopcie - GKS Kuśki 2:2