Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habba Babba Koksokery
Normal Tactiek Vda
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Grombíř met een sublieme pass. Pavasaris rent richting de bal. Kiermasz is nu in balbezit. Pavasaris onderschept slim de pass. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:1

3e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Salik passt de bal in één keer door. Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Salik passt de bal in één keer door. Daar is Juszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris is nu in balbezit. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grombíř speelt de bal door. Daar is Pavasaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris passt de bal zonder na te denken. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martínez Lara met een sublieme pass. Salik is nu in balbezit. Juszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juszkiewicz krijgt een gele kaart. Salik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almirón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hufajko rent richting de bal. Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă speelt de bal door. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. Iwaszko bokst de bal weg. Salik rent richting de bal. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:2

13e minuut.
Grombíř is nu in balbezit. Grombíř met een sublieme pass. Almirón met een sublieme pass. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grombíř met een sublieme pass. Almirón is nu in balbezit. Almirón passt de bal zonder na te denken. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inotlewski kopt de bal weg. Daar is Hufajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón met een sublieme pass. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Pavasaris de bal. Kiermasz rent richting de bal. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Iwaszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:3

24e minuut.
Hufajko kopt de bal weg. Inworp. Diţă met de inworp. Martínez Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Lara passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Iwaszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Salik is nu in balbezit. Salik passt de bal met de wreef. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:4

34e minuut.
Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik geeft een hoge lob. Sławoszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Inotlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inotlewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Iwaszko met een harde bal richting middenveld. Grombíř kopt de bal weg. Hufajko rent richting de bal. Almirón onderschept slim de pass. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martínez Lara geeft een lange en hoge pass. Kiermasz heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Iwaszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:5

39e minuut.
Diţă passt de bal in één keer door. Martínez Lara rent richting de bal. Martínez Lara passt de bal zonder na te denken. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Iwaszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiermasz kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Lara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salik rent richting de bal. Salik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:6

42e minuut.
Diţă is nu in balbezit. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Grombíř geeft een hoge lob. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:7

43e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Salik rent richting de bal. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habba Babba 78%, Koksokery 22%.
Habba Babba - Koksokery 0:8

48e minuut.
Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă geeft de bal voor. Salik is nu in balbezit. Salik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:9

50e minuut.
Bliudsukis verovert de bal door een tackle van achteren. Bliudsukis probeert naar een medespeler te passen. Grombíř heeft problemen om de bal te vangen. Grombíř geeft een lange en hoge pass. Salik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grombíř speelt de bal door. Almirón controleert de bal met de borst. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Juszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sanguszko rent richting de bal. Almirón onderschept slim de pass. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pavasaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:10

59e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Lara met een snelle inworp. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bliudsukis onderschept slim de pass. Bliudsukis geeft de bal voor. Kiermasz kopt de bal weg. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iwaszko met een harde bal richting middenveld. Sanguszko kan de bal niet met de borst controleren. Inotlewski met een sublieme pass. Salik rent richting de bal. Salik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonstaw de bal onder controle te krijgen. Diţă is nu in balbezit. Diţă passt de bal met de wreef. Salik rent richting de bal. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:11

64e minuut.
Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diţă met een snel genomen vrije trap. Salik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ilavský probeert naar een medespeler te passen. Martínez Lara is nu in balbezit. Martínez Lara passt de bal met de wreef. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szubierajski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diţă de bal. Diţă geeft een lange en hoge pass. Salik springt en kopt de bal. Iwaszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:12

70e minuut.
Sławoszewski rent richting de bal. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pavasaris passt de bal in één keer door. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grombíř is nu in balbezit. Grombíř passt de bal met de wreef. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Pavasaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:13

79e minuut.
Bliudsukis geeft een lange en hoge pass. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón passt de bal in één keer door. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Iwaszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:14

81e minuut.
Zarudzki rent richting de bal. Grombíř verovert de bal door een tackle van achteren. Grombíř probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel. Iwaszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inotlewski geeft de bal voor. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik schiet op doel. Iwaszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habba Babba - Koksokery 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habba Babba 67%, Koksokery 33%.
Habba Babba - Koksokery 0:15