Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kuśki ***Barca***
Normal Tactiek bum
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Nasolu probeert de bal met de borst te controleren. Lesień onderschept slim de pass. Lesień met een sublieme pass. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Watras rent richting de bal. Watras geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guşeilă de bal onder controle te krijgen. Bober rent richting de bal. Bober draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Díaz Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Sawczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:1

12e minuut.
Lesień is nu in balbezit. Roszkowski onderschept slim de pass. Roszkowski speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Sawczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nasolu is nu in balbezit. Nasolu passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Sawczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:2

17e minuut.
Díaz Carabajo met een sublieme pass. Gaggiola is nu in balbezit. Gaggiola passt de bal in één keer door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Sawczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Lesień rent richting de bal. Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski speelt de bal door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:3

25e minuut.
Watras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cobeño onderschept slim de pass. Cobeño speelt de bal door. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła schiet op doel. Sawczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Sawczuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:4

34e minuut.
Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... Sawczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:5

38e minuut.
Gaggiola probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo passt de bal in één keer door. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Barszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:6

44e minuut.
Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz Carabajo zal de hoekschop nemen. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel. Sawczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 72%, ***Barca*** 28%.
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:6

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo geeft een hoge lob. Cervo de Luca krijgt zijn hoofd ertegen. Sawczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chechelski passt de bal met de wreef. Roszkowski rent richting de bal. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Ochman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nasolu neemt de hoekschop. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Sawczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:7

70e minuut.
Díaz Carabajo rent richting de bal. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła heeft problemen om de bal te vangen. Chyła draait met de bal, schiet en ... Sawczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Watras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaggiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Barszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:8

81e minuut.
Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski met een sublieme pass. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Díaz Carabajo de bal. Díaz Carabajo geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:9

83e minuut.
Czoska komt het veld opgelopen. Alizzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 66%, ***Barca*** 34%.
GKS Kuśki - ***Barca*** 0:9