Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Konin KS Kopcie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Głuszak geeft een hoge lob. Koziarzewski rent richting de bal. Koziarzewski passt de bal in één keer door. Czaszyn is nu in balbezit. Czaszyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nawrocik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een hoge lob. Zabawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topolus rent richting de bal. Topolus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Słowacki passt de bal zonder na te denken. Chada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chada passt de bal zonder na te denken. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Szajewski rent richting de bal. Pastor is nu in balbezit. Lewiński is nu in balbezit. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Konin - KS Kopcie 0:1

43e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Byśkiniewicz rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Konin 61%, KS Kopcie 39%.
Rapid Konin - KS Kopcie 0:1

51e minuut.
Sowiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Zabawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Majkut is nu in balbezit. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Konin - KS Kopcie 0:2

67e minuut.
Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Topolus probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski onderschept slim de pass. Szajewski passt de bal in één keer door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski passt de bal met de wreef. Byśkiniewicz rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Słowacki onderschept slim de pass. Słowacki geeft een lange en hoge pass. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Majkut rent richting de bal. Majkut haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobolewski met een sublieme pass. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała geeft een hoge lob. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Konin - KS Kopcie 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Konin 59%, KS Kopcie 41%.
Rapid Konin - KS Kopcie 0:3