Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Takie Świstaki Nabuzowane Szerszenie
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 26.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora verovert de bal door een tackle van achteren. Sfora speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Kościelny de bal. Kościelny geeft de bal voor. Boruch kopt de bal weg. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ... Kosynier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski begaat een overtreding. Bambrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bambrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Radłowski de bal. Zegan rent richting de bal. Zegan schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kościelny kopt de bal weg. Knotowski controleert de bal met de borst. Iwańczyk rent richting de bal. Zegan rent richting de bal. Zegan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grabarz met een sublieme pass. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Kula is nu in balbezit. Kula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski begaat een overtreding. Knotowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus speelt de bal door. Knotowski speelt de bal door. Boruch rent richting de bal. Boruch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boruch rent richting de bal. Boruch passt de bal zonder na te denken. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula schiet op doel. Kosynier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takie Świstaki 73%, Nabuzowane Szerszenie 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Takie Świstaki - Nabuzowane Szerszenie 0:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Thedie de bal onder controle te krijgen. Zegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thedie rent richting de bal. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sfora kopt de bal weg. Kula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moniuszko. Moniuszko krijgt een gele kaart. Kula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sfora met een snel genomen vrije trap. Kosynier bokst de bal weg. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Nabuzowane Szerszenie 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takie Świstaki 55%, Nabuzowane Szerszenie 45%.
Takie Świstaki - Nabuzowane Szerszenie 0:1