Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Kraby Mikelo Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Czyrko heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak passt de bal in één keer door. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Kraby - Mikelo Team 1:0

27e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Jakiel is nu in balbezit. Met opzet legt Brysiak zijn tegenspeler op de grond. Brysiak krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Jakiel onderschept slim de pass. Bojarski rent richting de bal. Jakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel haalt uit met een fantastische trap. Rajtar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Kraby 55%, Mikelo Team 45%.
RKS Kraby - Mikelo Team 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Wójcik de bal onder controle te krijgen. Gębczyński is nu in balbezit. Gębczyński passt de bal zonder na te denken. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Żuchnik met een snelle inworp. Daar is Brysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak speelt de bal door. Jakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel draait met de bal, schiet en ... Rajtar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Kraby - Mikelo Team 1:1

63e minuut.
Pereszlucha geeft de bal voor. Kołos is nu in balbezit. Kołos met een sublieme pass. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko draait met de bal, schiet en ... Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Kraby - Mikelo Team 2:1

74e minuut.
Utracki rent richting de bal. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik passt de bal in één keer door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Więcek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojarski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Kraby 59%, Mikelo Team 41%.
RKS Kraby - Mikelo Team 2:1