Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKW Przedpole TISSOTKI BC
Normal Tactiek Grays new oo1
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Pawlusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap. Szmigiel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:1

6e minuut.
Pawlusiak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Salach de bal onder controle te krijgen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:2

11e minuut.
Balabán verovert de bal door een tackle van achteren. Balabán speelt de bal door. Butković probeert de bal met de borst te controleren. Panou is nu in balbezit. Butković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea met een sublieme pass. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sgouridis met een snelle inworp. Floarea rent richting de bal. Floarea geeft een lange en hoge pass. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Floarea met een sublieme pass. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko passt de bal in één keer door. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sgouridis probeert naar een medespeler te passen. Floarea rent richting de bal. Floarea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Powieczko de bal. Powieczko schiet op doel. Szmigiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:3

25e minuut.
Muraś heeft problemen om de bal te vangen. Koblak rent richting de bal. Koblak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Powieczko de bal. Powieczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Powieczko de bal. Powieczko passt de bal zonder na te denken. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap. Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:4

32e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek probeert naar een medespeler te passen. Floarea met een sublieme pass. Pawlusiak heeft problemen om de bal te vangen. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Butković probeert naar een medespeler te passen. Miodek rent richting de bal. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Koblak verovert de bal door een tackle van achteren. Koblak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jaskóła de bal onder controle te krijgen. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sgouridis met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Szmigiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKW Przedpole 80%, TISSOTKI BC 20%.
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:4

48e minuut.
Butković met een sublieme pass. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Floarea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pawlusiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:5

51e minuut.
Krefta passt de bal in één keer door. Inworp. Panou met een snelle inworp. Koblak is nu in balbezit. Koblak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Panou is nu in balbezit. Panou passt de bal in één keer door. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Butković rent richting de bal. Butković probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Szmigiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:6

60e minuut.
Krefta passt de bal met de wreef. Balabán is nu in balbezit. Balabán geeft de bal voor. Pawlusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kruczek onderschept slim de pass. Kruczek geeft de bal voor. Powieczko is nu in balbezit. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:7

63e minuut.
Łęgosz geeft een lange en hoge pass. Floarea is nu in balbezit. Floarea passt de bal in één keer door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Szmigiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sgouridis speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea met een sublieme pass. Klungelig pakt Pawlusiak de bal. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Muraś is nu in balbezit. Muraś geeft een lange en hoge pass. Sgouridis speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szmigiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Butković geeft een lange en hoge pass. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak geeft een lange en hoge pass. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Szmigiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:8

76e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković onderschept slim de pass. Butković speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kokoška geeft een lange en hoge pass. Koblak is nu in balbezit. Koblak passt de bal met de wreef. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:9

81e minuut.
Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak passt de bal met de wreef. Butković speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:10

82e minuut.
Pawlusiak rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła is nu in balbezit. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKW Przedpole 86%, TISSOTKI BC 14%.
KKW Przedpole - TISSOTKI BC 0:11