Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Voleth Meir
tre Tactiek bayer
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


12e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ghinescu de bal onder controle te krijgen. Haberski is nu in balbezit. Haberski schiet op doel. Zasada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Voleth Meir 1:0

14e minuut.
Winstanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Winstanley geeft een hoge lob. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Szwarc rent richting de bal. Szwarc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kuształa rent richting de bal. Gvaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaskó geeft een lange en hoge pass. Olwert is nu in balbezit. Olwert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chęciński de bal. Figurski is nu in balbezit. Chęciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chęciński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Špunt passt de bal in één keer door. Sajó is nu in balbezit. Mickiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mickiewicz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mickiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sajó. Mickiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chęciński met een snel genomen vrije trap. Haberski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zasada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 48%, Voleth Meir 52%.
PROMIEŃ LKS - Voleth Meir 1:0

60e minuut.
Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olwert geeft een lange en hoge pass. Mickiewicz kopt de bal weg. Haberski rent richting de bal. Haberski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Olwert met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Young met een sublieme pass. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mickiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Špunt onderschept slim de pass. Chęciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chęciński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 47%, Voleth Meir 53%.
PROMIEŃ LKS - Voleth Meir 1:0