Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKW Przedpole MOTOR RADZYŃ
Normal Tactiek motor
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Colavito rent richting de bal. Colavito geeft een lange en hoge pass. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... Szmigiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colavito met de inworp. Feridun rent richting de bal. Feridun passt de bal in één keer door. Nikoloudis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cieszyński neemt de hoekschop. Paal! Jaskóła speelt de bal door. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Feridun rent richting de bal. Feridun speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Szmigiel bokst de bal weg. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:1

12e minuut.
Łęgosz geeft de bal voor. Lachowski rent richting de bal. Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Colavito geeft de bal voor. Miodek probeert de bal met de borst te controleren. Whittaker met een sublieme pass. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:2

21e minuut.
Colavito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feridun geeft de bal voor. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaskóła de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cieszyński heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Miodek de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lachowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:3

32e minuut.
Colavito geeft een hoge lob. Krefta probeert de bal aan de voet te houden. Feridun speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szmigiel met een harde bal richting middenveld. Cieszyński kopt de bal weg. Lachowski speelt de bal door. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgosz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieszyński met een snelle inworp. Lachowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lulek rent richting de bal. Nikoloudis onderschept slim de pass. Krefta is nu in balbezit. Nikoloudis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoloudis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krefta heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński is nu in balbezit. Cieszyński passt de bal met de wreef. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Szmigiel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKW Przedpole 76%, MOTOR RADZYŃ 24%.
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:4

51e minuut.
Cieszyński probeert naar een medespeler te passen. Whittaker heeft problemen om de bal te vangen. Feridun met een sublieme pass. Nikoloudis is nu in balbezit. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:5

52e minuut.
Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salach kan niet meer verder spelen. Soporek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Szczerbaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Colavito met een snelle inworp. Feridun geeft een hoge lob. Nikoloudis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Colavito geeft een lange en hoge pass. Nikoloudis probeert de bal aan de voet te houden. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Feridun controleert de bal met de borst. Feridun draait met de bal, schiet en ... Szmigiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:6

64e minuut.
Jaskóła kopt de bal weg. Lachowski met een sublieme pass. Cieszyński speelt de bal door. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:7

66e minuut.
Colavito geeft de bal voor. Klungelig pakt Lachowski de bal. Lachowski met een sublieme pass. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:8

68e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła rent richting de bal. Nikoloudis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:9

72e minuut.
Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker geeft de bal voor. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:10

72e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski passt de bal met de wreef. Łęgosz is nu in balbezit. Nikoloudis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Cieszyński passt de bal met de wreef. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel. Szmigiel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:11

79e minuut.
Lachowski speelt de bal door. Feridun rent richting de bal. Feridun passt de bal met de wreef. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Szmigiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikoloudis is nu in balbezit. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:12

81e minuut.
Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lachowski geeft de bal voor. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:13

84e minuut.
Colavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Colavito met een sublieme pass. Lachowski met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Szmigiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lachowski passt de bal in één keer door. Feridun rent richting de bal. Feridun speelt de bal door. Lachowski is nu in balbezit. Lachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Szmigiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:14

90e minuut.
Krefta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieszyński met een snelle inworp. Lachowski geeft de bal voor. Feridun geeft een hoge lob. Szmigiel bokst de bal weg. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKW Przedpole 78%, MOTOR RADZYŃ 22%.
KKW Przedpole - MOTOR RADZYŃ 0:15