Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0113
  • Stadion: Firosy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2708
Firosy Mszczonowianka
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


15e minuut.
Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek probeert naar een medespeler te passen. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński schiet op doel. Otrocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firosy - Mszczonowianka 0:1

25e minuut.
Dzięciołowski is nu in balbezit. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dzięciołowski zijn tegenspeler op de grond. Lewiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Mikucki heeft problemen om de bal te vangen. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk passt de bal in één keer door. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Otrocki met een harde bal richting middenveld. Pielesiak kopt de bal weg. Daar is Kozajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełbasa met een snelle inworp. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz geeft een lange en hoge pass. Waniek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mikucki rent richting de bal. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal zonder na te denken. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Firosy - Mszczonowianka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firosy 62%, Mszczonowianka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firosy - Mszczonowianka 1:1

53e minuut.
Mikucki rent richting de bal. Waniek verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda is nu in balbezit. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Laddach is nu in balbezit. Paal!

58e minuut.
Ambrosiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piłat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sybis rent richting de bal. Sybis geeft een hoge lob. Paal! Pernak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kołodziński is nu in balbezit. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski is nu in balbezit. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firosy 58%, Mszczonowianka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firosy - Mszczonowianka 1:1