Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEMOWAWA RKS Dzikie Bonki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Kropek met een snelle inworp. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Jaruga maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Witaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mamet heeft problemen om de bal te vangen. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szotek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Borowski probeert naar een medespeler te passen. Serek rent richting de bal. Serek speelt de bal door. Sablik is nu in balbezit. Sablik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - RKS Dzikie Bonki 0:1

34e minuut.
Borowski is nu in balbezit. Borowski passt de bal in één keer door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jaruga rent richting de bal. Wyrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaruga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drożko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kropek rent richting de bal. Kropek geeft een lange en hoge pass. Jaruga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pryliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek geeft een hoge lob. Sablik is nu in balbezit. Sablik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - RKS Dzikie Bonki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 52%, RKS Dzikie Bonki 48%.
BEMOWAWA - RKS Dzikie Bonki 0:2

47e minuut.
Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowski geeft een lange en hoge pass. Kropek heeft problemen om de bal te vangen. Kropek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek is nu in balbezit. Serek passt de bal in één keer door. Sablik is nu in balbezit. Sablik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szotek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrzański met een snelle inworp. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... Gimalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Mamet kopt de bal weg. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik onderschept slim de pass. Sablik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 54%, RKS Dzikie Bonki 46%.
BEMOWAWA - RKS Dzikie Bonki 0:2