Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikelo Team Frykasy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Łuszcz rent richting de bal. Szadkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Łuszcz zijn tegenspeler op de grond. Łuszcz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Trocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cozarak is nu in balbezit. Cozarak draait met de bal, schiet en ... Utracki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oczachowski zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Wypij bokst de bal weg. Paal! Pyś is nu in balbezit. Pyś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikelo Team - Frykasy 0:1

22e minuut.
Gębczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gębczyński met een sublieme pass. Szadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szadkowski geeft een lange en hoge pass. Pyś krijgt zijn hoofd ertegen. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Brzostowski met een sublieme pass. Daar is Trocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trocki probeert naar een medespeler te passen. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Czyrko rent richting de bal. Oczachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Oczachowski speelt de bal door. Pyś is nu in balbezit. Pyś haalt uit met een fantastische trap. Wypij bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikelo Team 52%, Frykasy 48%.
Mikelo Team - Frykasy 0:1

51e minuut.
Łuszcz speelt de bal door. Klich bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel rent richting de bal. Jakiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mikelo Team - Frykasy 1:1

70e minuut.
Cozarak speelt de bal door. Gębczyński is nu in balbezit. Pyś rent richting de bal. Pyś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Politankiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikelo Team - Frykasy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikelo Team 53%, Frykasy 47%.
Mikelo Team - Frykasy 1:2