Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczonowianka Voleth Meir
433 Tactiek bayer
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 29.9
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó passt de bal in één keer door. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc schiet op doel. Pernak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Szwarc is nu in balbezit. Scott is nu in balbezit. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - Voleth Meir 0:1

11e minuut.
Scott speelt de bal door. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Kolonko rent richting de bal. Szwarc verovert de bal door een tackle van achteren. Szwarc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Filipczuk passt de bal met de wreef. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghinescu. Waniek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Waniek kan niet meer verder spelen. Ryndak komt het veld opgelopen. Pielesiak wilt de vrije trap nemen. Zasada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczonowianka 63%, Voleth Meir 37%.
Mszczonowianka - Voleth Meir 0:1

47e minuut.
Figurski is nu in balbezit. Young is nu in balbezit. Young passt de bal met de wreef. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kołodziński rent richting de bal. Met opzet legt Figurski zijn tegenspeler op de grond. Kołodziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pielesiak wilt de vrije trap nemen. Grala kopt de bal weg. Klungelig pakt Gdaniec de bal. Kiełbasa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kiełbasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajó onderschept slim de pass. Young probeert naar een medespeler te passen. Szwarc is nu in balbezit. Szwarc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zasada trapt de bal weg. Figurski kopt de bal weg. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc verovert de bal door een tackle van achteren. Szwarc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajó onderschept slim de pass. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szwarc de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski geeft de bal voor. Daar is Ambrosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - Voleth Meir 0:2

85e minuut.
Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kolonko de bal. Szwarc rent richting de bal. Szwarc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczonowianka 61%, Voleth Meir 39%.
Mszczonowianka - Voleth Meir 0:2