Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0113
  • Stadion: Firosy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2503
Firosy Mikelo Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Szudrowicz onderschept slim de pass. Szudrowicz schiet op doel. Klungelig pakt Gębczyński de bal. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firosy - Mikelo Team 1:0

13e minuut.
Daar is Bojarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szudrowicz rent richting de bal. Bojarski maakt een afschuwelijke overtreding. Bojarski krijgt een gele kaart. Szudrowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozajda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dzięciołowski onderschept slim de pass. Dzięciołowski passt de bal zonder na te denken. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak geeft de bal voor. Oleszko heeft problemen om de bal te vangen. Wypij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firosy 55%, Mikelo Team 45%.
Firosy - Mikelo Team 1:0

62e minuut.
Gębczyński is nu in balbezit. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski speelt de bal door. Jakiel rent richting de bal. Jakiel draait met de bal, schiet en ... Otrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Mikucki is nu in balbezit. Bojarski rent richting de bal. Mikucki begaat een overtreding. Bojarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bojarski kan niet meer verder spelen. Łuszcz komt het veld opgelopen. Gębczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Łuszcz is nu in balbezit. Łuszcz geeft een lange en hoge pass. Januszewski kopt de bal weg. Daar is Szudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Piłat met de inworp. Sybis rent richting de bal. Łuszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firosy 37%, Mikelo Team 63%.
Firosy - Mikelo Team 1:0