Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEMOWAWA RKS Kraby
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Żuchnik onderschept slim de pass. Gałus onderschept slim de pass. Ochódzki is nu in balbezit. Jaruga rent richting de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - RKS Kraby 1:0

15e minuut.
Gałus rent richting de bal. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drożko geeft de bal voor. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga geeft een hoge lob. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 34%, RKS Kraby 66%.
BEMOWAWA - RKS Kraby 1:0

48e minuut.
Inworp. Dobrzański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki geeft de bal voor. Drożko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - RKS Kraby 2:0

49e minuut.
Fabjański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kropek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki haalt uit met een fantastische trap. Rajtar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Męczywór geeft de bal voor. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański geeft de bal voor. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wójcik is nu in balbezit. Ochódzki is nu in balbezit. Gałus rent richting de bal. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Żuchnik passt de bal in één keer door. Dobrzański heeft problemen om de bal te vangen. Dobrzański passt de bal zonder na te denken. Ochódzki heeft problemen om de bal te vangen. Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Rajtar bokst de bal weg.

84e minuut.
Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga verovert de bal door een tackle van achteren. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki schiet op doel. Rajtar bokst de bal weg.

88e minuut.
Gałus is nu in balbezit. Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik met een sublieme pass. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 26%, RKS Kraby 74%.
BEMOWAWA - RKS Kraby 2:0