Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszczonowianka MOTOR RADZYŃ
433 Tactiek motor
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 48
weak Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Piekarz speelt de bal door. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha geeft een hoge lob. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Feridun passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Nikoloudis is nu in balbezit. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nikoloudis geeft de bal voor. Pernak probeert naar een medespeler te passen. Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Kameczura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker speelt de bal door. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:1

10e minuut.
Kiełbasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski speelt de bal door. Nikoloudis rent richting de bal. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski speelt de bal door. Cieszyński met een sublieme pass. Daar is Nikoloudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikoloudis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Feridun verovert de bal door een tackle van achteren. Feridun passt de bal met de wreef. Whittaker speelt de bal door. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Feridun passt de bal in één keer door. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:2

26e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Feridun bereikt de bal nog maar net als eerste. Feridun probeert naar een medespeler te passen. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lewiński passt de bal zonder na te denken. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński geeft de bal voor. Nikoloudis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolonko geeft een hoge lob. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieszyński. Cieszyński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rorong passt de bal in één keer door. Feridun bereikt de bal nog maar net als eerste. Feridun passt de bal zonder na te denken. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Pernak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kolonko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:3

40e minuut.
Feridun passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Ambrosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Pernak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colavito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Ambrosiewicz trapt de bal weg van het doel. Lachowski kopt de bal weg. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczonowianka 79%, MOTOR RADZYŃ 21%.
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:4

46e minuut.
Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis passt de bal zonder na te denken. Rorong met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Pernak bokst de bal weg. Klungelig pakt Nikoloudis de bal. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Feridun speelt de bal door. Lachowski rent richting de bal. Lachowski met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Colavito passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker speelt de bal door. Lachowski rent richting de bal. Lachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Colavito rent richting de bal. Colavito met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Pernak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:5

71e minuut.
Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Colavito verovert de bal door een tackle van achteren. Colavito passt de bal met de wreef. Nikoloudis is nu in balbezit. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lachowski geeft een hoge lob. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis passt de bal met de wreef. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Pernak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:6

75e minuut.
Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski passt de bal met de wreef. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Nikoloudis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nikoloudis is nu in balbezit. Nikoloudis passt de bal in één keer door. Lachowski geeft de bal voor. Colavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Colavito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pernak probeert naar een medespeler te passen. Piekarz rent richting de bal. Lachowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lachowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Whittaker passt de bal met de wreef. Lachowski is nu in balbezit. Lachowski passt de bal met de wreef. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis haalt uit met een fantastische trap. Pernak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszczonowianka 69%, MOTOR RADZYŃ 31%.
Mszczonowianka - MOTOR RADZYŃ 0:7