Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Frykasy
tre Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Haberski rent richting de bal. Sârgu is nu in balbezit. Haberski rent richting de bal. Haberski haalt uit met een fantastische trap. Łyczmański probeert de bal aan de voet te houden. Ślusarczyk bokst de bal weg.

4e minuut.
Chęciński passt de bal met de wreef. Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szadkowski begaat een overtreding. Szadkowski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Oczachowski met de inworp. Sârgu rent richting de bal. Sârgu passt de bal in één keer door. Haberski rent richting de bal. Haberski draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bolčánik is nu in balbezit. Trocki begaat een overtreding. Bolčánik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olwert met een snel genomen vrije trap. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Frykasy 1:0

16e minuut.
Łyczmański met een sublieme pass. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łyczmański de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chęciński passt de bal zonder na te denken. Sârgu rent richting de bal. Sârgu passt de bal met de wreef. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olwert verovert de bal door een tackle van achteren. Olwert met een sublieme pass. Klungelig pakt Brzostowski de bal. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Frykasy 2:0

43e minuut.
Olwert verovert de bal door een tackle van achteren. Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuształa passt de bal met de wreef. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 26%, Frykasy 74%.
PROMIEŃ LKS - Frykasy 2:0

58e minuut.
Haberski draait met de bal, schiet en ... Łyczmański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olwert met een sublieme pass. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu speelt de bal door. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz schiet op doel. Ślusarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Frykasy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 41%, Frykasy 59%.
PROMIEŃ LKS - Frykasy 3:0