Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0113
  • Stadion: BEMOWAWA Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2848
BEMOWAWA Mikelo Team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Szczygło is nu in balbezit. Staniak is nu in balbezit. Szczygło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygło krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha geeft de bal voor. Inworp. Dobrzański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oleszko geeft de bal voor. Gałus kopt de bal weg. Leszaniuk is nu in balbezit. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel schiet op doel. Jarzębowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gałus is nu in balbezit. Gałus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gałus is nu in balbezit. Czyrko rent richting de bal. Gałus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gałus krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gębczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębczyński geeft een hoge lob. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - Mikelo Team 0:1

44e minuut.
Szczygło passt de bal met de wreef. Gębczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staniak. Staniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 54%, Mikelo Team 46%.
BEMOWAWA - Mikelo Team 0:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Januszewski de bal onder controle te krijgen. Gałus rent richting de bal. Gałus geeft een lange en hoge pass. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga draait met de bal, schiet en ... Wypij bokst de bal weg.

65e minuut.
Gębczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak begaat een overtreding. Gębczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gębczyński met een snel genomen vrije trap. Jakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Szczygło geeft een hoge lob. Leszaniuk probeert de bal aan de voet te houden. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BEMOWAWA - Mikelo Team 0:2

88e minuut.
Drożko onderschept slim de pass. Drożko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Politankiewicz de bal. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak schiet op doel. Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEMOWAWA 42%, Mikelo Team 58%.
BEMOWAWA - Mikelo Team 0:2