Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Dzikie Bonki Mikelo Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki verovert de bal door een tackle van achteren. Małecki speelt de bal door. Sablik is nu in balbezit. Sablik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Małecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gębczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serek speelt de bal door. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik haalt uit met een fantastische trap. Wypij bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Małecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małecki speelt de bal door. Sablik is nu in balbezit. Sablik schiet op doel. Pereszlucha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Utracki probeert naar een medespeler te passen. Serek is nu in balbezit. Serek met een sublieme pass. Sablik rent richting de bal. Sablik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek begaat een overtreding. Politankiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utracki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Utracki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bojarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojarski speelt de bal door. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wyrzykowski geeft een lange en hoge pass. Sablik rent richting de bal. Sablik passt de bal met de wreef. Serek is nu in balbezit. Serek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dzikie Bonki 45%, Mikelo Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Dzikie Bonki - Mikelo Team 0:0

46e minuut.
Utracki rent richting de bal. Sablik onderschept slim de pass. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dzikie Bonki - Mikelo Team 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pryliński met de inworp. Serek geeft een hoge lob. Skrobowski rent richting de bal. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap. Wypij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel is nu in balbezit. Bojarski rent richting de bal. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap. Gimalski bokst de bal weg. Klungelig pakt Małecki de bal. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski geeft een hoge lob. Wypij speelt de bal door. Mamet kopt de bal weg. Pryliński met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zdrzałek de bal. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dzikie Bonki 36%, Mikelo Team 64%.
RKS Dzikie Bonki - Mikelo Team 1:0