Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odporni na krytyke RKS Dzikie Bonki
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Witaszek kan de bal niet met de borst controleren. Karpów verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzykowski is nu in balbezit. Karpów verovert de bal door een tackle van achteren. Karpów schiet op doel. Gimalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Płaza is nu in balbezit. Borowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek speelt de bal door. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haremza is nu in balbezit. Pryliński geeft de bal voor. Sablik heeft problemen om de bal te vangen. Serek is nu in balbezit. Serek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek is nu in balbezit. Sablik verovert de bal door een tackle van achteren. Sablik schiet op doel. Kiszkurno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 0:1

29e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek geeft een lange en hoge pass. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek geeft een lange en hoge pass. Borowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sablik passt de bal zonder na te denken. Boruta rent richting de bal. Serek maakt een afschuwelijke overtreding. Serek krijgt een gele kaart. Boruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boruta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Witaszek de bal. Karpów rent richting de bal. Karpów haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 1:1

36e minuut.
Daar is Sablik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik onderschept slim de pass. Sablik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 1:2

36e minuut.
Karpów met een sublieme pass. Klungelig pakt Lubomirski de bal. Sablik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sablik krijgt een gele kaart. Lubomirski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lubomirski kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odporni na krytyke 73%, RKS Dzikie Bonki 27%.
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 1:2

52e minuut.
Haremza heeft problemen om de bal te vangen. Pryliński is nu in balbezit. Haremza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haremza krijgt een gele kaart. Pryliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Serek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 1:3

62e minuut.
Płaza passt de bal met de wreef. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek passt de bal met de wreef. Sablik is nu in balbezit. Sablik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rosocha kopt de bal weg. Daar is Karpów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowski speelt de bal door. Sablik is nu in balbezit. Sablik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szotek kopt de bal weg. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek schiet op doel. Skrobowski probeert de bal met de borst te controleren. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Witaszek rent richting de bal. Witaszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mamet de bal. Karpów is nu in balbezit. Karpów haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 2:3

86e minuut.
Mamet rent richting de bal. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyrzykowski de bal. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odporni na krytyke 63%, RKS Dzikie Bonki 37%.
Odporni na krytyke - RKS Dzikie Bonki 2:3