Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0113
  • Stadion: Frykasy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1879
Frykasy RKS Dzikie Bonki
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Łyczmański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrobowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Serek onderschept slim de pass. Sablik is nu in balbezit. Wiśniowski rent richting de bal. Sablik verovert de bal door een tackle van achteren. Sablik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szadkowski rent richting de bal. Serek onderschept slim de pass. Serek speelt de bal door. Sablik rent richting de bal. Sablik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frykasy - RKS Dzikie Bonki 0:1

19e minuut.
Borowski rent richting de bal. Borowski passt de bal in één keer door. Sablik is nu in balbezit. Daar is Sablik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sablik haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borowski probeert naar een medespeler te passen. Serek probeert de bal met de borst te controleren. Sablik rent richting de bal. Sablik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oczachowski is nu in balbezit. Oczachowski geeft een lange en hoge pass. Trocki rent richting de bal. Trocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wyrzykowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szotek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oczachowski met de inworp. Cozarak is nu in balbezit. Cozarak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klich rent richting de bal. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klich. Sablik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sablik kan niet meer verder spelen. Desperat komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński passt de bal zonder na te denken. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frykasy - RKS Dzikie Bonki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frykasy 62%, RKS Dzikie Bonki 38%.
Frykasy - RKS Dzikie Bonki 0:2

49e minuut.
Borowski probeert naar een medespeler te passen. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński passt de bal zonder na te denken. Serek rent richting de bal. Serek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Borowski rent richting de bal. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cozarak is nu in balbezit. Cozarak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek geeft een hoge lob. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mamet passt de bal met de wreef. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek passt de bal in één keer door. Daar is Desperat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Borowski speelt de bal door. Desperat is nu in balbezit. Met opzet legt Łyczmański zijn tegenspeler op de grond. Desperat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Borowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klich is nu in balbezit. Klich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szotek met een snelle inworp. Pryliński geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Borowski passt de bal met de wreef. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek rent richting de bal. Desperat is nu in balbezit. Desperat schiet op doel. Ślusarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frykasy 41%, RKS Dzikie Bonki 59%.
Frykasy - RKS Dzikie Bonki 0:2