Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0113
  • Stadion: Frykasy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1608
Frykasy BEMOWAWA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Szadkowski rent richting de bal. Drożko verovert de bal door een tackle van achteren. Drożko passt de bal met de wreef. Krajanowski rent richting de bal. Krajanowski draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kropek met een sublieme pass. Cozarak rent richting de bal. Cozarak probeert naar een medespeler te passen. Pyś is nu in balbezit. Pyś schiet op doel. Jarzębowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus speelt de bal door. Lenort is nu in balbezit. Cozarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Leszaniuk met een sublieme pass. Wiśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Staniak is nu in balbezit. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frykasy 50%, BEMOWAWA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frykasy - BEMOWAWA 0:0

47e minuut.
Malczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski met een sublieme pass. Daar is Pyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozarak speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klich verovert de bal door een tackle van achteren. Staniak onderschept slim de pass. Staniak passt de bal met de wreef. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Staniak is nu in balbezit. Staniak passt de bal zonder na te denken. Krajanowski rent richting de bal. Krajanowski draait met de bal, schiet en ... Klich probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kropek rent richting de bal. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak probeert naar een medespeler te passen. Malczyk is nu in balbezit. Malczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gałus verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus geeft een lange en hoge pass. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak is nu in balbezit. Staniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frykasy 49%, BEMOWAWA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frykasy - BEMOWAWA 0:0