Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mrozy SK Fenerbahçe Glazurex
433 Tactiek Syn Jr. 4-4-2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 33.2
matig Schieten zeer goed
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Machuca probeert naar een medespeler te passen. Mattonai rent richting de bal. Tarozzo rent richting de bal. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Machuca rent richting de bal. Machuca met een sublieme pass. Robakiewicz rent richting de bal. Karamitsos onderschept slim de pass. Karamitsos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogdan trapt de bal weg van het doel. Karamitsos kopt de bal weg. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 0:1

21e minuut.
Banasik geeft een lange en hoge pass. Mattonai heeft problemen om de bal te vangen. Mattonai passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 0:2

23e minuut.
Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz speelt de bal door. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Doeltrap. Damnik trapt de bal weg van het doel. Mattonai kopt de bal weg. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak draait met de bal, schiet en ... Gnat rent richting de bal. Fułat onderschept slim de pass. Fułat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mattonai speelt de bal door. Karamitsos is nu in balbezit. Karamitsos passt de bal zonder na te denken. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Robakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karamitsos is nu in balbezit. Karamitsos passt de bal zonder na te denken. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gnat geeft een hoge lob. Inworp. García de Antona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fułat is nu in balbezit. Fułat geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 61%, SK Fenerbahçe Glazurex 39%.
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 1:2

49e minuut.
Mattonai speelt de bal door. Tunalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 1:3

51e minuut.
García de Antona met een sublieme pass. Fułat is nu in balbezit. Bogdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdan krijgt een gele kaart. Fułat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García de Antona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Banasik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Królikowski met de inworp. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Damnik met een harde bal richting middenveld. Machuca kopt de bal weg. Balcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Fułat geeft een lange en hoge pass. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański onderschept slim de pass. Piekański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Balcewicz passt de bal in één keer door. Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas begaat een overtreding. del Amo Cagigas krijgt een gele kaart. Stafik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balcewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Karamitsos passt de bal zonder na te denken. Tunalıoğlu rent richting de bal. Banasik probeert naar een medespeler te passen. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fułat passt de bal in één keer door. Morais is nu in balbezit. Morais geeft de bal voor. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is García de Antona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarozzo passt de bal zonder na te denken. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 69%, SK Fenerbahçe Glazurex 31%.
KS Mrozy - SK Fenerbahçe Glazurex 1:4