Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alany KS InoStrzel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Grenda is nu in balbezit. Suwalski onderschept slim de pass. Suwalski passt de bal in één keer door. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński schiet op doel. Wasielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lissek rent richting de bal. Suwalski onderschept slim de pass. Suwalski met een sublieme pass. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chada is nu in balbezit. Chada geeft een lange en hoge pass. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński draait met de bal, schiet en ... Wasielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alany KS - InoStrzel 0:1

27e minuut.
Zub is nu in balbezit. Strzek onderschept slim de pass. Chada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chada krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Grenda rent richting de bal. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotlarski. Kotlarski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Chada kopt de bal weg. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski probeert naar een medespeler te passen. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alany KS - InoStrzel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alany KS 60%, InoStrzel 40%.
Alany KS - InoStrzel 0:2

50e minuut.
Grenda rent richting de bal. Suwalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński rent richting de bal. Suwalski rent richting de bal. Suwalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alany KS - InoStrzel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alany KS 42%, InoStrzel 58%.
Alany KS - InoStrzel 0:3