Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Fenerbahçe Glazurex Dudopol Dudowizna
Syn Jr. 4-4-2 Tactiek N :***
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
34.3 gemiddelde waardering 51.2
good Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańko rent richting de bal. Stańko passt de bal in één keer door. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojno draait met de bal, schiet en ... Pigniczki bokst de bal weg.

11e minuut.
Tunalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamitsos rent richting de bal. Ślesiński is nu in balbezit. Karamitsos onderschept slim de pass. Karamitsos haalt uit met een fantastische trap. Pilich bokst de bal weg.

22e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 0:1

24e minuut.
Pilich trapt de bal weg. Królikowski kopt de bal weg. Goryl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunalıoğlu rent richting de bal. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:1

29e minuut.
Gnat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stańko met de inworp. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojno is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:2

44e minuut.
Ślesiński passt de bal zonder na te denken. Moszek rent richting de bal. Moszek passt de bal zonder na te denken. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Fenerbahçe Glazurex 46%, Dudopol Dudowizna 54%.
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:3

49e minuut.
Stańko passt de bal met de wreef. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojno heeft problemen om de bal te vangen. Wojno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:4

50e minuut.
Kebab is nu in balbezit. Kebab geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moszek de bal. Moszek geeft de bal voor. Wojno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Luczak geeft een lange en hoge pass. Wojno kopt de bal weg. Daar is Kordek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojno rent richting de bal. Wojno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pigniczki trapt de bal weg van het doel. Bestry kopt de bal weg. Wojno heeft problemen om de bal te vangen. Wojno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:5

60e minuut.
Luczak is nu in balbezit. Luczak speelt de bal door. Wojno is nu in balbezit. Wojno draait met de bal, schiet en ... Pigniczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:6

62e minuut.
Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski passt de bal in één keer door. Wojno rent richting de bal. Wojno draait met de bal, schiet en ... Pigniczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:7

64e minuut.
Tarozzo speelt de bal door. Kordek geeft een hoge lob. Moszek kopt de bal weg. Luczak rent richting de bal. Luczak draait met de bal, schiet en ... Pigniczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moszek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moszek zal de hoekschop nemen. Wojno springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:8

65e minuut.
Daar is Karamitsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luczak onderschept slim de pass. Luczak probeert naar een medespeler te passen. Moszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moszek neemt de hoekschop. Wojno springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Moszek probeert naar een medespeler te passen. Luczak is nu in balbezit. Luczak speelt de bal door. Wojno heeft problemen om de bal te vangen. Wojno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:9

82e minuut.
Daar is Luczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojno de bal. Wojno draait met de bal, schiet en ... Pigniczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:10

83e minuut.
Bestry passt de bal zonder na te denken. Kebab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebab geeft de bal voor. Luczak is nu in balbezit. Luczak haalt uit met een fantastische trap. Pigniczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:11

87e minuut.
Kebab geeft een lange en hoge pass. Inworp. Królikowski met een snelle inworp. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos schiet op doel. Pilich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Fenerbahçe Glazurex 57%, Dudopol Dudowizna 43%.
SK Fenerbahçe Glazurex - Dudopol Dudowizna 1:11