Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mrozy gevor team 11
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Stafik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tylak de bal onder controle te krijgen. Rangel speelt de bal door. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ziliani is nu in balbezit. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios passt de bal met de wreef. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ziliani de bal. Ziliani draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Banasik de bal onder controle te krijgen. Marek probeert naar een medespeler te passen. García de Antona controleert de bal met de borst. Ziliani rent richting de bal. Ziliani haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Banasik geeft een hoge lob. Inworp. Ourgios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Ziliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robakiewicz begaat een overtreding. Ziliani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rasori met een snel genomen vrije trap. Peyer rent richting de bal. Peyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - gevor team 11 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Peyer de bal. Ziliani rent richting de bal. Robakiewicz is nu in balbezit. Ziliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziliani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Peyer onderschept slim de pass. Peyer draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - gevor team 11 0:2

37e minuut.
Rasori met een sublieme pass. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani passt de bal zonder na te denken. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ourgios met een snelle inworp. García de Antona rent richting de bal. Ziliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziliani geeft de bal voor. Peyer springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 77%, gevor team 11 23%.
KS Mrozy - gevor team 11 0:2

47e minuut.
Stafik heeft problemen om de bal te vangen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stafik krijgt een gele kaart. Woś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rangel met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Peyer haalt uit met een fantastische trap. Banasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios draait met de bal, schiet en ... Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ziliani passt de bal met de wreef. Peyer rent richting de bal. Ziliani rent richting de bal. Ziliani schiet op doel. Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Rasori verovert de bal door een tackle van achteren. Rasori geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banasik de bal. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Damnik met een harde bal richting middenveld. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal met de wreef. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ziliani passt de bal zonder na te denken. Balcewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woś speelt de bal door. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rodighiéro passt de bal zonder na te denken. Ziliani rent richting de bal. Ziliani passt de bal in één keer door. Peyer is nu in balbezit. Peyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ourgios met een snelle inworp. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peyer passt de bal zonder na te denken. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś met een sublieme pass. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 67%, gevor team 11 33%.
KS Mrozy - gevor team 11 0:2