Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InoStrzel FC Ghosts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Suwalski rent richting de bal. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski rent richting de bal. Suwalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mordko rent richting de bal. Mordko speelt de bal door. Starek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski bokst de bal weg. Grzywacz geeft de bal voor. Kurański is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebioda. Lebioda krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kurański rent richting de bal. Suwalski verovert de bal door een tackle van achteren. Suwalski speelt de bal door. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
InoStrzel - FC Ghosts 1:0

16e minuut.
Boguszewski rent richting de bal. Boguszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Suwalski de bal onder controle te krijgen. Mordko rent richting de bal. Mordko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mordko passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk draait met de bal, schiet en ... Grzywacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InoStrzel - FC Ghosts 1:1

22e minuut.
Kurański probeert naar een medespeler te passen. Mordko heeft problemen om de bal te vangen. Mordko passt de bal in één keer door. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żelechowski passt de bal zonder na te denken. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Daar is Dworzańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dworzańczyk passt de bal zonder na te denken. Dwójak is nu in balbezit. Dworzańczyk onderschept slim de pass. Mordko rent richting de bal. Mordko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InoStrzel 64%, FC Ghosts 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InoStrzel - FC Ghosts 1:1

51e minuut.
Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski speelt de bal door. Suwalski is nu in balbezit. Suwalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gradowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suwalski is nu in balbezit. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski onderschept slim de pass. Suwalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Starek bereikt de bal nog maar net als eerste. Starek passt de bal met de wreef. Zub is nu in balbezit. Mordko verovert de bal door een tackle van achteren. Mordko haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski bokst de bal weg. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
InoStrzel - FC Ghosts 1:2

62e minuut.
Zub geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dwójak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwalski rent richting de bal. Suwalski passt de bal zonder na te denken. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InoStrzel - FC Ghosts 2:2

81e minuut.
Kusiak rent richting de bal. Kusiak passt de bal zonder na te denken. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk schiet op doel. Boguszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mordko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko rent richting de bal. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk schiet op doel. Boguszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InoStrzel 57%, FC Ghosts 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InoStrzel - FC Ghosts 2:2