Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epoxy FC lublinos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak geeft een hoge lob. Roztoczek kan de bal niet met de borst controleren. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Boruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roztocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guziałek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal verovert de bal door een tackle van achteren. Grochal speelt de bal door. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grochal passt de bal met de wreef. Czubała is nu in balbezit. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. Boruc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Epoxy FC - lublinos 0:1

45e minuut.
Krzysztoń geeft de bal voor. Inworp. Kapuściński met een snelle inworp. Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szalbierz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epoxy FC - lublinos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epoxy FC 60%, lublinos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Epoxy FC - lublinos 1:1

52e minuut.
Rurkowski geeft een hoge lob. Inworp. Kapuściński met een snelle inworp. Trelecki rent richting de bal. Trelecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała verovert de bal door een tackle van achteren. Czubała schiet op doel. Guziałek springt en kopt de bal. Boruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Łączka kan de bal niet met de borst controleren. Łączka geeft de bal voor. Guziałek kopt de bal weg. Czubała is nu in balbezit. Czubała draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Efir onderschept slim de pass. Efir geeft een lange en hoge pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Boruc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Epoxy FC - lublinos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epoxy FC 72%, lublinos 28%.
Epoxy FC - lublinos 1:2