Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielany Warsaw Podlesianka Podlesie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Horka passt de bal in één keer door. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś passt de bal met de wreef. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bzyk heeft problemen om de bal te vangen. Mazowiecki is nu in balbezit. Szofmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szofmer draait met de bal, schiet en ... Zapatrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Czupryn geeft de bal voor. Pyś heeft problemen om de bal te vangen. Szofmer is nu in balbezit. Pyś rent richting de bal. Pyś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gorącawoda met de inworp. Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szofmer speelt de bal door. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielany Warsaw 52%, Podlesianka Podlesie 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielany Warsaw - Podlesianka Podlesie 0:0

56e minuut.
Szofmer rent richting de bal. Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Kita rent richting de bal. Bzyk onderschept slim de pass. Bzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Struś heeft problemen om de bal te vangen. Pyś rent richting de bal. Mazowiecki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mazowiecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Kita verovert de bal door een tackle van achteren. Kita geeft een lange en hoge pass. Zapatrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zapatrowicz geeft een lange en hoge pass. Płachecki springt en kopt de bal. Pawlusiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielany Warsaw 36%, Podlesianka Podlesie 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielany Warsaw - Podlesianka Podlesie 0:0