Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gevor team 11 SK Fenerbahçe Glazurex
Normal Tactiek Syn Jr. 4-4-2
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten solid
solid Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Rodighiéro is nu in balbezit. Rodighiéro geeft een lange en hoge pass. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani haalt uit met een fantastische trap. Pigniczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 1:0

5e minuut.
Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori passt de bal in één keer door. Machuca geeft de bal voor. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Tunalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rasori probeert naar een medespeler te passen. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios probeert naar een medespeler te passen. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rasori geeft een lange en hoge pass. Woś is nu in balbezit. Woś passt de bal met de wreef. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 2:0

12e minuut.
Mattonai passt de bal met de wreef. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos probeert naar een medespeler te passen. Tunalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tunalıoğlu schiet op doel. Cencig bokst de bal weg.

20e minuut.
Buitenspel voor Peyer. Goede buitenspelval van de verdediging. Bogdan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karamitsos kopt de bal weg. Tunalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tunalıoğlu schiet op doel. Cencig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 2:1

22e minuut.
Woś geeft een hoge lob. Morais heeft problemen om de bal te vangen. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani schiet op doel. Pigniczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 3:1

26e minuut.
Mattonai is nu in balbezit. Tunalıoğlu rent richting de bal. Rangel maakt een afschuwelijke overtreding. Rangel krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ourgios is nu in balbezit. Ourgios passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ziliani de bal. Ziliani schiet op doel. Pigniczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woś geeft een hoge lob. Ziliani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pigniczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rasori verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rasori de bal. Rasori passt de bal in één keer door. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Karamitsos probeert naar een medespeler te passen. Królikowski probeert naar een medespeler te passen. Ziliani is nu in balbezit. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pigniczki trapt de bal weg. Karamitsos rent richting de bal. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Karamitsos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gevor team 11 46%, SK Fenerbahçe Glazurex 54%.
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 3:1

52e minuut.
Gnat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 4:1

58e minuut.
Rasori passt de bal zonder na te denken. Daar is Strocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strocki geeft een lange en hoge pass. Peyer probeert de bal aan de voet te houden. Peyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ourgios is nu in balbezit. Ourgios speelt de bal door. Peyer heeft problemen om de bal te vangen. Peyer draait met de bal, schiet en ... Pigniczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 5:1

65e minuut.
Machuca kopt de bal weg. Adamantidis probeert de bal aan de voet te houden. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Bogdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel speelt de bal door. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios geeft een hoge lob. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rodighiéro probeert de bal met de borst te controleren. Rodighiéro geeft een hoge lob. Daar is Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. Pigniczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 6:1

81e minuut.
Tunalıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Karamitsos de bal. Rangel is nu in balbezit. Karamitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Karamitsos draait met de bal, schiet en ... Cencig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Machuca speelt de bal door. Morais is nu in balbezit. Ziliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziliani schiet op doel. Pigniczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gevor team 11 29%, SK Fenerbahçe Glazurex 71%.
gevor team 11 - SK Fenerbahçe Glazurex 7:1