Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breslau Sharks InoStrzel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bombielewicz met een sublieme pass. Chmielecki is nu in balbezit. Dwójak is nu in balbezit. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chmielecki onderschept slim de pass. Dwójak rent richting de bal. Płonowski heeft problemen om de bal te vangen. Zbrzeźniak rent richting de bal. Zbrzeźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zbrzeźniak onderschept slim de pass. Zbrzeźniak met een sublieme pass. Dwójak rent richting de bal. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breslau Sharks - InoStrzel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breslau Sharks 38%, InoStrzel 62%.
Breslau Sharks - InoStrzel 1:0

49e minuut.
Płonowski geeft de bal voor. Inworp. Rybkowski met een snelle inworp. Zbrzeźniak is nu in balbezit. Zbrzeźniak draait met de bal, schiet en ... Boguszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Suwalski rent richting de bal. Zbrzeźniak speelt de bal door. Grzywacz is nu in balbezit. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki schiet op doel. Boguszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grzywacz trapt de bal weg van het doel. Bombielewicz kopt de bal weg. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki schiet op doel. Grzywacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breslau Sharks - InoStrzel 2:0

65e minuut.
Dwójak rent richting de bal. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbrzeźniak passt de bal in één keer door. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boguszewski trapt de bal weg van het doel. Płonowski kopt de bal weg. Suwalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Różycki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zbrzeźniak rent richting de bal. Zbrzeźniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breslau Sharks 21%, InoStrzel 79%.
Breslau Sharks - InoStrzel 2:0