Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ghosts Alany KS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mordko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko passt de bal met de wreef. Kaniewski is nu in balbezit. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kocisz is nu in balbezit. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski geeft de bal voor. Mordko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wasielewski met een harde bal richting middenveld. Kofnyt kopt de bal weg. Kusiak rent richting de bal. Włocki rent richting de bal. Włocki haalt uit met een fantastische trap. Szebert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strzek is nu in balbezit. Strzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ghosts - Alany KS 0:1

36e minuut.
Lissek met een snelle inworp. Kofnyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek begaat een overtreding. Żołądek krijgt een gele kaart. Kofnyt raakt geblesseerd tijdens het duel. Kofnyt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ghosts 40%, Alany KS 60%.
FC Ghosts - Alany KS 0:1

50e minuut.
Kurański rent richting de bal. Kurański met een sublieme pass. Klungelig pakt Dworzańczyk de bal. Mordko is nu in balbezit. Mordko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Żołądek geeft de bal voor. Inworp. Szajewski met een snelle inworp. Kofnyt is nu in balbezit. Kofnyt geeft een hoge lob. Szebert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mordko passt de bal zonder na te denken. Kaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk onderschept slim de pass. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ghosts - Alany KS 1:1

75e minuut.
Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko onderschept slim de pass. Mordko geeft de bal voor. Kaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ghosts - Alany KS 2:1

76e minuut.
Daar is Kotlarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotlarski. Żelechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dworzańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kurański passt de bal zonder na te denken. Mordko is nu in balbezit. Mordko speelt de bal door. Dworzańczyk is nu in balbezit. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap. Wasielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Kotlarski de bal. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda probeert naar een medespeler te passen. Dworzańczyk rent richting de bal. Dworzańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ghosts 38%, Alany KS 62%.
FC Ghosts - Alany KS 2:1