Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlesianka Podlesie Epoxy FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek passt de bal in één keer door. Pyś rent richting de bal. Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szofmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szofmer onderschept slim de pass. Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Pyś rent richting de bal. Pyś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roztoczek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kita is nu in balbezit. Kita probeert naar een medespeler te passen. Milewicz speelt de bal door. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski geeft een hoge lob. Daar is Halasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szofmer rent richting de bal. Szofmer draait met de bal, schiet en ... Boruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlesianka Podlesie 43%, Epoxy FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Podlesianka Podlesie - Epoxy FC 0:0

50e minuut.
Bełtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szofmer begaat een overtreding. Bełtek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bełtek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlesianka Podlesie - Epoxy FC 0:1

78e minuut.
Klungelig pakt Roztoczek de bal. Bełtek rent richting de bal. Szofmer begaat een overtreding. Szofmer krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Warczachowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojdyga komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Czupryn rent richting de bal. Kita rent richting de bal. Kita geeft de bal voor. Pyś rent richting de bal. Pyś haalt uit met een fantastische trap. Boruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha probeert naar een medespeler te passen. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz schiet op doel. De bal raakt de paal. Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Trelecki is nu in balbezit. Wojdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyga geeft een hoge lob. Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlesianka Podlesie 44%, Epoxy FC 56%.
Podlesianka Podlesie - Epoxy FC 0:1