Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bielszowice Balviten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Obszański probeert naar een medespeler te passen. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek onderschept slim de pass. Staniek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Krentusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienisz speelt de bal door. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk schiet op doel. Skręt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Popecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włoch. Włoch krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chwast met een sublieme pass. Tomasiuk is nu in balbezit. Obszański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomasiuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pustelak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielszowice - Balviten 0:1

22e minuut.
Chwast heeft problemen om de bal te vangen. Chwast met een sublieme pass. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grymel met de inworp. Chwast met een sublieme pass. Grzywaczewski speelt de bal door. Staniek rent richting de bal. Staniek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Seniuk de bal onder controle te krijgen. Seniuk passt de bal in één keer door. Madey is nu in balbezit. Staniek verovert de bal door een tackle van achteren. Staniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bielszowice - Balviten 1:1

43e minuut.
Załęski met een sublieme pass. Obszański rent richting de bal. Ślesiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ślesiński krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Załęski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipek is nu in balbezit. Popecki begaat een overtreding. Popecki krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dzienisz met de inworp. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel probeert naar een medespeler te passen. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 49%, Balviten 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bielszowice - Balviten 1:1

54e minuut.
Daar is Grzywaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen is nu in balbezit. Grzywaczewski begaat een overtreding. Lorsen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lorsen kan niet meer verder spelen. Brzeżański komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Obszański speelt de bal door. Inworp. Haraburda met de inworp. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak geeft een hoge lob. Skręt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pustelak rent richting de bal. Obszański onderschept slim de pass. Obszański probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Obszański rent richting de bal. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skręt bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 50%, Balviten 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bielszowice - Balviten 1:1