Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kurczakikurczak *PIWOŻŁOPY*
Normal Tactiek n532
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


2e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Ohliger kopt de bal weg. Fielek heeft problemen om de bal te vangen. Gónzalez Álvarez geeft een hoge lob. Filipoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:1

3e minuut.
Prusakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maciągowski speelt de bal door. Ohliger kopt de bal weg. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal in één keer door. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:2

8e minuut.
Prusakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Grochowski is nu in balbezit. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Petryna geeft een hoge lob. Gónzalez Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Piłkarski de bal. Piłkarski geeft een hoge lob. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Maciągowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Piłkarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochowski rent richting de bal. Piłkarski onderschept slim de pass. Piłkarski geeft de bal voor. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Maciągowski met een harde bal richting middenveld. Gónzalez Álvarez kopt de bal weg. Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

15e minuut.
Wojno passt de bal met de wreef. Ohliger geeft de bal voor. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:3

15e minuut.
Grochowski rent richting de bal. Filipoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Filipoiu passt de bal met de wreef. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Maciągowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:4

16e minuut.
Rżany rent richting de bal. Rżany passt de bal in één keer door. Ohliger rent richting de bal. Ohliger geeft een lange en hoge pass. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:5

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Harasiński de bal onder controle te krijgen. Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Piłkarski rent richting de bal. Piłkarski passt de bal met de wreef. Ohliger rent richting de bal. Ohliger geeft de bal voor. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maciągowski trapt de bal weg van het doel. Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Filipoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Maciągowski probeert naar een medespeler te passen. Ohliger kopt de bal weg. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Jáuregui kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piłkarski passt de bal zonder na te denken. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:6

26e minuut.
Gónzalez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gónzalez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:7

27e minuut.
Jáuregui kan de bal niet met de borst controleren. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Ohliger geeft de bal voor. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Maciągowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Petryna geeft een hoge lob. Daar is Ropa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu geeft een hoge lob. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:8

32e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Maciągowski met een sublieme pass. Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Ohliger geeft de bal voor. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Wojno de bal. Ohliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohliger passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:9

36e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal met de wreef. Ohliger rent richting de bal. Ohliger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:10

37e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal in één keer door. Ohliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohliger passt de bal in één keer door. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:11

39e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu draait met de bal, schiet en ... Maciągowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:12

41e minuut.
Inworp. Gónzalez Álvarez met een snelle inworp. Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski geeft een lange en hoge pass. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:13

43e minuut.
Ohliger rent richting de bal. Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kurczakikurczak 88%, *PIWOŻŁOPY* 12%.
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:14

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen. Pucar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu passt de bal zonder na te denken. Piłkarski is nu in balbezit. Ohliger geeft een hoge lob. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

48e minuut.
Maciągowski trapt de bal weg van het doel. Ohliger kopt de bal weg. Piłkarski speelt de bal door. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:15

51e minuut.
Gónzalez Álvarez speelt de bal door. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu passt de bal in één keer door. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Petryna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu passt de bal in één keer door. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:16

58e minuut.
Ohliger met een sublieme pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Filipoiu heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fielek is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Álvarez speelt de bal door. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Maciągowski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gónzalez Álvarez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rżany de bal. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:17

61e minuut.
Inworp. Ohliger met een snelle inworp. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski geeft de bal voor. Jáuregui krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maciągowski probeert naar een medespeler te passen. Romão kopt de bal weg. Ohliger speelt de bal door. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gónzalez Álvarez is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ohliger rent richting de bal. Ohliger geeft de bal voor. Jáuregui kopt de bal weg. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:18

70e minuut.
Maciągowski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ohliger met de inworp. Daar is Piłkarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ohliger kopt de bal weg. Piłkarski controleert de bal met de borst. Piłkarski geeft een hoge lob. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Filipoiu kopt de bal weg. Ohliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohliger passt de bal in één keer door. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:19

76e minuut.
Ohliger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski geeft een lange en hoge pass. Jáuregui maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:20

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohliger met de inworp. Piłkarski speelt de bal door. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:21

80e minuut.
Ohliger geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petryna. Jáuregui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piłkarski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Piłkarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski passt de bal in één keer door. Ohliger geeft een lange en hoge pass. Filipoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:22

83e minuut.
Doeltrap. Maciągowski trapt de bal weg. Ohliger geeft een lange en hoge pass. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Piłkarski geeft een hoge lob. Wojno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:23

88e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu schiet op doel. Maciągowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kurczakikurczak 85%, *PIWOŻŁOPY* 15%.
kurczakikurczak - *PIWOŻŁOPY* 0:24