Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balviten :Elwry:
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Fajdowicz kopt de bal weg. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - :Elwry: 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 66%, :Elwry: 34%.
Balviten - :Elwry: 0:1

47e minuut.
Skrobowski speelt de bal door. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast onderschept slim de pass. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski schiet op doel. Domuś bokst de bal weg.

60e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Andrearczyk onderschept slim de pass. Stafowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stafowski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Skrobowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasiuk. Skrobowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrobowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda verovert de bal door een tackle van achteren. Haraburda geeft een lange en hoge pass. Dwójak kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jędrzejczyk probeert de bal met de borst te controleren. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - :Elwry: 0:2

79e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Chwast passt de bal zonder na te denken. Popecki is nu in balbezit. Popecki schiet op doel. Pietrasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - :Elwry: 1:2

81e minuut.
Popecki onderschept slim de pass. Popecki passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Marczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietrasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dwójak is nu in balbezit. Dwójak passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk schiet op doel. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - :Elwry: 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 43%, :Elwry: 57%.
Balviten - :Elwry: 1:3