Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bielszowice Galaktyczne Kartofle
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Rumian onderschept slim de pass. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumian verovert de bal door een tackle van achteren. Rumian geeft de bal voor. Radacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Skręt trapt de bal weg. Brzeżański kopt de bal weg. Rogal probeert de bal aan de voet te houden. Staniek rent richting de bal. Staniek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brzeżański onderschept slim de pass. Linowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brzeżański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzeżański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wyrzucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielszowice - Galaktyczne Kartofle 1:0

14e minuut.
Rogal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seniuk met een snelle inworp. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz begaat een overtreding. Radacz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański passt de bal met de wreef. Staniek rent richting de bal. Staniek schiet op doel. Wyrzucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielszowice - Galaktyczne Kartofle 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 27%, Galaktyczne Kartofle 73%.
FC Bielszowice - Galaktyczne Kartofle 2:0

53e minuut.
Załęski kopt de bal weg. Rembrak heeft problemen om de bal te vangen. Rembrak passt de bal met de wreef. Radacz is nu in balbezit. Radacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Obszański rent richting de bal. Obszański passt de bal met de wreef. Radacz is nu in balbezit. Radacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielszowice - Galaktyczne Kartofle 2:1

78e minuut.
Filipek onderschept slim de pass. Filipek met een sublieme pass. Rembrak rent richting de bal. Rembrak schiet op doel. Włoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiącek zal de hoekschop nemen. Skręt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Daar is Staniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański onderschept slim de pass. Staniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 54%, Galaktyczne Kartofle 46%.
FC Bielszowice - Galaktyczne Kartofle 2:1