Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceramika Opoczno Korona Kielce
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Manys is nu in balbezit. Wicul onderschept slim de pass. Wicul met een sublieme pass. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki draait met de bal, schiet en ... Kukulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Rusiecki geeft de bal voor. Manys is nu in balbezit. Wicul begaat een overtreding. Wicul krijgt een gele kaart. Manys wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatczewski onderschept slim de pass. Łatczewski met een sublieme pass. Węglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wicul met een snelle inworp. Klungelig pakt Łatczewski de bal. Łatczewski geeft de bal voor. Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Linetty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pernak is nu in balbezit. Rusiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Węglocki rent richting de bal. Rusiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusiecki schiet op doel. Kukulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramika Opoczno - Korona Kielce 1:0

38e minuut.
Puchalski geeft een lange en hoge pass. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka heeft problemen om de bal te vangen. Bębenek rent richting de bal. Bębenek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rusiecki passt de bal in één keer door. Węglocki rent richting de bal. Węglocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pernak de bal onder controle te krijgen. Kukulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceramika Opoczno - Korona Kielce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramika Opoczno 49%, Korona Kielce 51%.
Ceramika Opoczno - Korona Kielce 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bloch de bal. Bloch geeft een lange en hoge pass. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Rusiecki is nu in balbezit. Rusiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grzebaczewski kopt de bal weg. Linka rent richting de bal. Linka passt de bal met de wreef. Bębenek rent richting de bal. Bębenek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stępień rent richting de bal. Stępień speelt de bal door. Rusiecki is nu in balbezit. Węglocki rent richting de bal. Węglocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Węglocki kopt de bal weg. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul met een sublieme pass. Rusiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lisek geeft een lange en hoge pass. Manys is nu in balbezit. Manys passt de bal in één keer door. Linka rent richting de bal. Linka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Wultański rent richting de bal. Swadźba verovert de bal door een tackle van achteren. Swadźba speelt de bal door. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Swadźba rent richting de bal. Wultański rent richting de bal. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceramika Opoczno 43%, Korona Kielce 57%.
Ceramika Opoczno - Korona Kielce 2:0