Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktyczne Kartofle Balviten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Rembrak kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiącek de bal. Wiącek passt de bal zonder na te denken. Radacz is nu in balbezit. Radacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Domuś met een harde bal richting middenveld. Rembrak kopt de bal weg. Stafowski heeft problemen om de bal te vangen. Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz schiet op doel. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal passt de bal in één keer door. Radacz is nu in balbezit. Radacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rumian bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki onderschept slim de pass. Rumian maakt een afschuwelijke overtreding. Rumian krijgt een gele kaart. Popecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popecki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wędrowycz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krentusz met een snelle inworp. Popecki is nu in balbezit. Popecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczne Kartofle 62%, Balviten 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktyczne Kartofle - Balviten 0:0

69e minuut.
Rembrak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drewniak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grzywaczewski is nu in balbezit. Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiącek met een sublieme pass. Klungelig pakt Drewniak de bal. Drewniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Haraburda geeft een hoge lob. Inworp. Mijal met de inworp. Drewniak rent richting de bal. Drewniak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Krentusz kopt de bal weg. Drewniak probeert de bal aan de voet te houden. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak onderschept slim de pass. Drewniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczne Kartofle 50%, Balviten 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktyczne Kartofle - Balviten 0:0