Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zator *PIWOŻŁOPY*
Normal Tactiek n532
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 40.1
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Ciechanowski is nu in balbezit. Piłkarski onderschept slim de pass. Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:1

6e minuut.
Daar is Ciechanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Piłkarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Bikos is nu in balbezit. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piłkarski rent richting de bal. Piłkarski passt de bal zonder na te denken. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Parada bokst de bal weg. Klungelig pakt Gromczak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:2

13e minuut.
Piejko geeft een hoge lob. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bellos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piłkarski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikos haalt uit met een fantastische trap. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:3

16e minuut.
Bellos passt de bal met de wreef. Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski met een sublieme pass. Daar is Jáuregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:4

17e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak passt de bal met de wreef. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Parada trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellos met de inworp. Daar is Piłkarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak geeft een lange en hoge pass. Piłkarski kopt de bal weg. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gromczak heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:5

33e minuut.
Piejko onderschept slim de pass. Piejko geeft een lange en hoge pass. Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gromczak de bal. Bikos is nu in balbezit. Bikos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gromczak trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raj met een snelle inworp. Klungelig pakt Dacourt de bal. Dacourt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Piłkarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłkarski speelt de bal door. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:6

43e minuut.
Gąsiorek speelt de bal door. Klungelig pakt Pierniczak de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui schiet op doel. Parada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zator 70%, *PIWOŻŁOPY* 30%.
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:6

59e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Bikos onderschept slim de pass. Bikos speelt de bal door. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:7

64e minuut.
Bellos rent richting de bal. Bellos geeft de bal voor. Gromczak kopt de bal weg. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak met een sublieme pass. Piłkarski speelt de bal door. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:8

69e minuut.
Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski passt de bal zonder na te denken. Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Hajduczek is nu in balbezit. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:9

77e minuut.
Pucar kopt de bal weg. Piłkarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłkarski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Bellos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski passt de bal zonder na te denken. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Dacourt de bal. Halik is nu in balbezit. Piłkarski onderschept slim de pass. Piłkarski geeft een hoge lob. Jáuregui krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zator 71%, *PIWOŻŁOPY* 29%.
FC Zator - *PIWOŻŁOPY* 0:10