Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0115
  • Stadion: Balviten Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 810
Balviten Nwm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Sznajder rent richting de bal. Inworp. Grzywaczewski met de inworp. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Nwm 0:1

8e minuut.
Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz verovert de bal door een tackle van achteren. Krentusz met een sublieme pass. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ... Dombek bokst de bal weg.

12e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Rosiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krentusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dombek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balviten - Nwm 1:1

17e minuut.
Siewielec passt de bal zonder na te denken. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn probeert naar een medespeler te passen. Biegajski is nu in balbezit. Biegajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Nwm 1:2

22e minuut.
Ślesiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mrowiński komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Mrowiński probeert naar een medespeler te passen. Popecki is nu in balbezit. Popecki passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz passt de bal met de wreef. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznajder geeft een hoge lob. Biegajski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Haraburda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrka met een snelle inworp. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn schiet op doel. Domuś bokst de bal weg.

33e minuut.
Biegajski is nu in balbezit. Stafowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biegajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stafowski geeft een hoge lob. Siewielec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Madey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - Nwm 1:3

36e minuut.
Siekierka met de inworp. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn passt de bal in één keer door. Biegajski rent richting de bal. Biegajski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 48%, Nwm 52%.
Balviten - Nwm 1:3

46e minuut.
Siekierka is nu in balbezit. Siekierka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Popecki de bal onder controle te krijgen. Biegajski is nu in balbezit. Biegajski haalt uit met een fantastische trap. Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast met een sublieme pass. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki rent richting de bal. Popecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pustelak rent richting de bal. Biegajski onderschept slim de pass. Biegajski probeert naar een medespeler te passen. Czaszyn rent richting de bal. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak met een sublieme pass. Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rosiewicz geeft de bal voor. Czaszyn is nu in balbezit. Pustelak speelt de bal door. Klungelig pakt Mrowiński de bal. Mrowiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rosiewicz geeft een lange en hoge pass. Pustelak kopt de bal weg. Siekierka rent richting de bal. Popecki verovert de bal door een tackle van achteren. Popecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz rent richting de bal. Krentusz speelt de bal door. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siewielec rent richting de bal. Popecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siewielec. Siewielec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 38%, Nwm 62%.
Balviten - Nwm 1:3