Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bielszowice Korona Kielce
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański passt de bal zonder na te denken. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek schiet op doel. Sztaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manys zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Załęski is nu in balbezit. Manys onderschept slim de pass. Manys probeert naar een medespeler te passen. Linka rent richting de bal. Linka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Załęski de bal. Linka rent richting de bal. Linka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Obszański is nu in balbezit. Obszański geeft de bal voor. Klungelig pakt Puchalski de bal. Staniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 45%, Korona Kielce 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bielszowice - Korona Kielce 0:0

49e minuut.
Lisek geeft de bal voor. Obszański is nu in balbezit. Macierewicz met een sublieme pass. Linka rent richting de bal. Linka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Macierewicz de bal. Staniek onderschept slim de pass. Staniek passt de bal zonder na te denken. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Załęski met een sublieme pass. Obszański rent richting de bal. Met opzet legt Macierewicz zijn tegenspeler op de grond. Macierewicz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puchalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernak met een snel genomen vrije trap. Załęski kopt de bal weg. Linka is nu in balbezit. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek draait met de bal, schiet en ... Skręt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Linka is nu in balbezit. Linka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielszowice - Korona Kielce 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielszowice 48%, Korona Kielce 52%.
FC Bielszowice - Korona Kielce 0:1