Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuflowe mocne druzynka
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk speelt de bal door. Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stanisławski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Kupczyk de bal. Górny rent richting de bal. Rżeński maakt een afschuwelijke overtreding. Górny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Wnuk kopt de bal weg. Nalikowski rent richting de bal. Pawelczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nalikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wojewódzki bokst de bal weg. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - druzynka 0:1

31e minuut.
Szpilka rent richting de bal. Rżeński onderschept slim de pass. Rżeński probeert naar een medespeler te passen. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kuflowe mocne - druzynka 1:1

36e minuut.
Wnuk geeft een lange en hoge pass. Korczyk rent richting de bal. Nalikowski onderschept slim de pass. Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stanisławski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Górny met een snelle inworp. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - druzynka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 47%, druzynka 53%.
kuflowe mocne - druzynka 2:1

48e minuut.
Wessel is nu in balbezit. Warszawski onderschept slim de pass. Warszawski geeft een hoge lob. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Korczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk probeert naar een medespeler te passen. Stanisławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuflowe mocne - druzynka 3:1

86e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk met een sublieme pass. Karolek rent richting de bal. Szpilka rent richting de bal. Szpilka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuflowe mocne 47%, druzynka 53%.
kuflowe mocne - druzynka 3:1