Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hockey Service fordon
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Ďurkovič geeft een lange en hoge pass. Polaczek kopt de bal weg. Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żukowski geeft een lange en hoge pass. Semov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:1

8e minuut.
Ďurkovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semov rent richting de bal. Semov geeft een lange en hoge pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Pękacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żukowski zal de hoekschop nemen. Semov rent richting de bal. Semov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:2

12e minuut.
Ďurkovič kan de bal niet met de borst controleren. Ďurkovič passt de bal in één keer door. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel. Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:3

14e minuut.
Cihan probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič speelt de bal door. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pękacz met een harde bal richting middenveld. Cihan speelt de bal door. Żukowski is nu in balbezit. Żukowski geeft de bal voor. Pękacz bokst de bal weg. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:4

19e minuut.
Żukowski rent richting de bal. Żukowski passt de bal met de wreef. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel. Pękacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:5

22e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan geeft een lange en hoge pass. Łopaciński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński passt de bal in één keer door. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ... Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:6

26e minuut.
Gracz geeft de bal voor. Manche` bereikt de bal nog maar net als eerste. Manche` speelt de bal door. Żukowski geeft een lange en hoge pass. Semov springt en kopt de bal. Pękacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:7

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pękacz trapt de bal weg van het doel. Moczulski heeft problemen om de bal te vangen. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:8

31e minuut.
Daar is Raus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een hoge lob. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:9

31e minuut.
Łopaciński onderschept slim de pass. Łopaciński kan de bal niet met de borst controleren. Polaczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopaciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Cihan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pękacz bokst de bal weg. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semov rent richting de bal. Semov passt de bal in één keer door. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:10

38e minuut.
Raus heeft problemen om de bal te vangen. Cihan is nu in balbezit. Cihan met een sublieme pass. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Semov is nu in balbezit. Cihan rent richting de bal. Semov is nu in balbezit. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 0:11

44e minuut.
Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak geeft een lange en hoge pass. Semov probeert de bal aan de voet te houden. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan met een sublieme pass. Błaszko rent richting de bal. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. Kropop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 1:11

45e minuut.
Robak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hockey Service 78%, fordon 22%.
Hockey Service - fordon 1:11

46e minuut.
Łopaciński onderschept slim de pass. Moczulski rent richting de bal. Cihan onderschept slim de pass. Cihan geeft een hoge lob. Semov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yushin rent richting de bal. Yushin geeft een hoge lob. Daar is Gracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Pękacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kondrat is nu in balbezit. Łysik onderschept slim de pass. Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Semov rent richting de bal. Semov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 1:12

62e minuut.
Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov probeert naar een medespeler te passen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Ďurkovič met een snelle inworp. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łopaciński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 1:13

69e minuut.
Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Ďurkovič geeft een lange en hoge pass. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Łysik probeert naar een medespeler te passen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal met de wreef. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Błaszko rent richting de bal. Yushin verovert de bal door een tackle van achteren. Yushin speelt de bal door. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pękacz met een harde bal richting middenveld. Rujoiu kopt de bal weg. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hockey Service - fordon 1:14

87e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan probeert naar een medespeler te passen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov passt de bal zonder na te denken. Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ďurkovič passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Semov de bal. Semov probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hockey Service 77%, fordon 23%.
Hockey Service - fordon 1:14