Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: Bot 11 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2206
Bot 11 Modrzewianka Dziekanowice
424 Tactiek 424
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.7
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Klungelig pakt Rajtar de bal. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai passt de bal zonder na te denken. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Márquez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:1

8e minuut.
Brčelić onderschept slim de pass. Brčelić geeft de bal voor. Stanojević heeft problemen om de bal te vangen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajtar de bal onder controle te krijgen. Stanojević kopt de bal weg. Pachelski rent richting de bal. Márquez onderschept slim de pass. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:2

13e minuut.
Kurucsai passt de bal zonder na te denken. Salva rent richting de bal. Salva probeert naar een medespeler te passen. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Magnone geeft de bal voor. Manys probeert de bal aan de voet te houden. Márquez kopt de bal weg. Daar is Stanojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai speelt de bal door. Stanojević is nu in balbezit. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mieśko bokst de bal weg. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stanojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sterling komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Warwarczyn probeert de bal aan de voet te houden. Kurucsai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Márquez de bal. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sterling speelt de bal door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez onderschept slim de pass. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Taggart rent richting de bal. Taggart passt de bal in één keer door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:3

36e minuut.
Salva probeert naar een medespeler te passen. Sterling rent richting de bal. Sterling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaiyuan speelt de bal door. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai geeft de bal voor. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kapica rent richting de bal. Magnone verovert de bal door een tackle van achteren. Magnone speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 76%, Modrzewianka Dziekanowice 24%.
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:4

56e minuut.
Márquez schiet op doel. Mieśko probeert naar een medespeler te passen. Kaiyuan kopt de bal weg. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez draait met de bal, schiet en ... Mieśko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:5

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magnone zal de hoekschop nemen. Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Kaiyuan is nu in balbezit. Kaiyuan geeft een hoge lob. Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:6

61e minuut.
Salva met een sublieme pass. Klungelig pakt Sterling de bal. Márquez rent richting de bal. Sterling rent richting de bal. Sterling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:7

63e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski rent richting de bal. Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Márquez draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert de bal aan de voet te houden. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva geeft een lange en hoge pass. Márquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Kaiyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaiyuan probeert naar een medespeler te passen. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mieśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:8

74e minuut.
Baryła heeft problemen om de bal te vangen. Sterling is nu in balbezit. Przygocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling draait met de bal, schiet en ... Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:9

79e minuut.
Kaiyuan is nu in balbezit. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling met een sublieme pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai geeft een lange en hoge pass. Magnone kopt de bal weg. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:10

86e minuut.
Kaiyuan rent richting de bal. Kaiyuan passt de bal zonder na te denken. Kurucsai speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ... Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez schiet op doel. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Mieśko met een harde bal richting middenveld. Salva kopt de bal weg. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Manys rent richting de bal. Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling passt de bal zonder na te denken. Magnone rent richting de bal. Magnone geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Magnone neemt de hoekschop. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai passt de bal met de wreef. Sterling heeft problemen om de bal te vangen. Sterling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 90%, Modrzewianka Dziekanowice 10%.
Bot 11 - Modrzewianka Dziekanowice 0:10