Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakurwiacze druzynka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugała. Bugała krijgt een gele kaart. Niewitowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Andrzejewicz speelt de bal door. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała geeft de bal voor. Szerfen is nu in balbezit. Szerfen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jopek rent richting de bal. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Trocha rent richting de bal. Jopek rent richting de bal. Jopek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Trocha rent richting de bal. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak met een sublieme pass. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rżeński passt de bal met de wreef. Nalikowski is nu in balbezit. Trocha rent richting de bal. Nalikowski onderschept slim de pass. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 52%, druzynka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakurwiacze - druzynka 0:0

46e minuut.
Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przepióra is nu in balbezit. Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rżeński verovert de bal door een tackle van achteren. Rżeński geeft een lange en hoge pass. Ochódzki rent richting de bal. Nalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nalikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bugała geeft een hoge lob. Ochódzki speelt de bal door. Trocha is nu in balbezit. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mackiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bugała met een snelle inworp. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 58%, druzynka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakurwiacze - druzynka 0:0