Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: FC Pyry Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1253
FC Pyry simona1993
N Tactiek 424
57% Balbezit 43%
79% Spel op eigen helft 21%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Zamordek speelt de bal door. Zmartwiony met een sublieme pass. Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamordek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zamordek rent richting de bal. Zamordek passt de bal zonder na te denken. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 0:1

16e minuut.
Kamiński geeft een lange en hoge pass. Perz rent richting de bal. Perz passt de bal zonder na te denken. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamiński neemt de hoekschop. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 0:2

23e minuut.
Doeltrap. Janoszka trapt de bal weg van het doel. Zamordek kopt de bal weg. Gic rent richting de bal. Gic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 0:3

30e minuut.
Brzuchalski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamiński met de inworp. Zamordek rent richting de bal. Zamordek met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zamordek heeft problemen om de bal te vangen. Urieta rent richting de bal. Zamordek onderschept slim de pass. Zamordek schiet op doel. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

43e minuut.
Dienes passt de bal in één keer door. Inworp. Kamiński met een snelle inworp. Zamordek is nu in balbezit. Zamordek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Vîlcu de bal. Kamiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vîlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Draszba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 85%, simona1993 15%.
FC Pyry - simona1993 0:3

46e minuut.
Gic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zamordek de bal. Urieta onderschept slim de pass. Urieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buonvino verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbski met een sublieme pass. Kwiatkowski is nu in balbezit. Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Urieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Dienes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kamiński met een snelle inworp. Zamordek rent richting de bal. Zamordek met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gic rent richting de bal. Gic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 0:4

80e minuut.
Urieta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guernieri komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zmartwiony heeft problemen om de bal te vangen. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski schiet op doel. Gic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - simona1993 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 73%, simona1993 27%.
FC Pyry - simona1993 0:5