Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: Modrzewianka
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4706
Modrzewianka Dziekanowice Hockey Service
Defend Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 18.3
formidable Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Brčelić passt de bal in één keer door. Salva is nu in balbezit. Salva geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Való geeft een lange en hoge pass. Salva rent richting de bal. Salva passt de bal zonder na te denken. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pękacz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez speelt de bal door. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft de bal voor. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Gracz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 1:0

9e minuut.
Kochan rent richting de bal. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez rent richting de bal. Błaszko onderschept slim de pass. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ba de bal onder controle te krijgen. Błaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal in één keer door. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 2:0

24e minuut.
Salva onderschept slim de pass. Salva probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Márquez de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Sterling onderschept slim de pass. Sterling geeft een lange en hoge pass. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Moczulski rent richting de bal. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Raus passt de bal zonder na te denken. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko onderschept slim de pass. Błaszko haalt uit met een fantastische trap. Taggart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sterling passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Márquez met een sublieme pass. Daar is Kurucsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sterling kan de bal niet met de borst controleren. Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal met de wreef. Kurucsai is nu in balbezit. Kurucsai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 37%, Hockey Service 63%.
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 2:0

51e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Sarniak rent richting de bal. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 3:0

57e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raus de bal onder controle te krijgen. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai schiet op doel. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 4:0

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pękacz niet meer kan verder spelen. Łażewski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez met een sublieme pass. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Łażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 5:0

59e minuut.
Błaszko met een sublieme pass. Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 6:0

67e minuut.
Márquez draait met de bal, schiet en ... Łażewski speelt de bal door. Márquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 7:0

69e minuut.
Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal met de wreef. Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Łażewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 8:0

74e minuut.
Kondrat speelt de bal door. Kurucsai probeert de bal aan de voet te houden. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 9:0

80e minuut.
Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Sterling speelt de bal door. Gracz rent richting de bal. Kurucsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. Łażewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 10:0

82e minuut.
Márquez controleert de bal met de borst. Kurucsai rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 33%, Hockey Service 67%.
Modrzewianka Dziekanowice - Hockey Service 10:0