Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: fordon Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3108
fordon Bot 11
532 Tactiek 424
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.9
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Manche` geeft een hoge lob. Ďurkovič kopt de bal weg. Klungelig pakt Warwarczyn de bal. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel. Mieśko bokst de bal weg.

4e minuut.
Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič geeft een hoge lob. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel. Mieśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 1:0

8e minuut.
Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič passt de bal met de wreef. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 2:0

9e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal met de wreef. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič geeft de bal voor. Łopaciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Żukowski rent richting de bal. Żukowski geeft een hoge lob. Warwarczyn heeft problemen om de bal te vangen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 3:0

11e minuut.
Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski passt de bal zonder na te denken. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Przygocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan met een sublieme pass. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič passt de bal met de wreef. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 4:0

19e minuut.
Semov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuziel de bal onder controle te krijgen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Mieśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 5:0

21e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Cihan rent richting de bal. Cihan geeft een hoge lob. Łopaciński krijgt zijn hoofd ertegen. Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft de bal voor. Daar is Manys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 6:0

26e minuut.
Manys geeft een hoge lob. Inworp. Ďurkovič met de inworp. Semov is nu in balbezit. Semov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Kuziel trapt de bal weg. Rujoiu kopt de bal weg. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mieśko met een harde bal richting middenveld. Cihan kopt de bal weg. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Kuziel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 7:0

30e minuut.
Przygocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan speelt de bal door. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Łysik probeert naar een medespeler te passen. Żukowski rent richting de bal. Żukowski passt de bal in één keer door. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cihan kopt de bal weg. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič geeft een hoge lob. Łopaciński controleert de bal met de borst. Łopaciński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 8:0

35e minuut.
Pachelski is nu in balbezit. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Semov speelt de bal door. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Przygocki probeert de bal met de borst te controleren. Cihan speelt de bal door. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 9:0

37e minuut.
Ďurkovič met een snelle inworp. Rujoiu speelt de bal door. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 10:0

39e minuut.
Łopaciński onderschept slim de pass. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn passt de bal in één keer door. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Inworp. Żukowski met een snelle inworp. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Paal! Mieśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 11:0

41e minuut.
Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka rent richting de bal. Słuszka passt de bal in één keer door. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński passt de bal met de wreef. Semov rent richting de bal. Cihan rent richting de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Łysik speelt de bal door. Pachelski is nu in balbezit. Cihan verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan geeft een hoge lob. Łopaciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 12:0

45e minuut.
Robak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fordon 16%, Bot 11 84%.
fordon - Bot 11 12:0

47e minuut.
Manys heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 13:0

47e minuut.
Semov is nu in balbezit. Semov geeft een hoge lob. Daar is Warwarczyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Mieśko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 14:0

54e minuut.
Cihan rent richting de bal. Semov rent richting de bal. Pachelski is nu in balbezit. Semov onderschept slim de pass. Semov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Łopaciński de bal. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal in één keer door. Semov rent richting de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 15:0

59e minuut.
Robak is nu in balbezit. Łopaciński rent richting de bal. Robak met een sublieme pass. Semov is nu in balbezit. Semov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mieśko probeert naar een medespeler te passen. Cihan kopt de bal weg. Daar is Warwarczyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Semov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ďurkovič de bal. Ďurkovič passt de bal in één keer door. Łysik rent richting de bal. Łysik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 16:0

67e minuut.
Tymrowski passt de bal zonder na te denken. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov onderschept slim de pass. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 17:0

69e minuut.
Łopaciński geeft een hoge lob. Semov is nu in balbezit. Ďurkovič met een sublieme pass. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Łopaciński is nu in balbezit. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal met de wreef. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuziel controleert de bal met de borst. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuziel. Łopaciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rujoiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Łysik is nu in balbezit. Łysik passt de bal in één keer door. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Mieśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 18:0

77e minuut.
Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič geeft de bal voor. Łopaciński is nu in balbezit. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 19:0

80e minuut.
Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Cihan rent richting de bal. Cihan geeft een lange en hoge pass. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 20:0

83e minuut.
Łysik probeert naar een medespeler te passen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn begaat een overtreding. Semov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ďurkovič wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan passt de bal met de wreef. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič geeft een hoge lob. Łopaciński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 21:0

88e minuut.
Pachelski is nu in balbezit. Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - Bot 11 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fordon 11%, Bot 11 89%.
fordon - Bot 11 22:0